Når du starter en virksomhed, har du til at bestemme den metode, du vil bruge for regnskabs- og betaler skatter. De to valg er metoden kontanter og periodisering af.

Kontant metode

Hvis du er på udkig efter enkelhed, er metoden kontanter nok din bedste regnskabsmæssige valg. Generelt, indkomst og fradrag kan være hævdede når betaling er faktisk modtaget eller fremstillet. Dette ses bedst med et eksempel.

Jeg åbner en lille virksomhed og har at bestille visitkort og stationære. Jeg modtager produkterne og betale fakturaen på November 18, 2007. Under metoden kontant kan jeg fratrække udgifterne på min 2007 selvangivelse.

Nogle virksomheder er begrænset fra at bruge metoden kontanter. C-selskaber kan kun bruge metoden kontanter, hvis de har mindre end $5 millioner i brutto-indtægter for et bestemt år. Professionelle Service virksomheder kan bruge metoden kontanter uden begrænsning, mens landbrug selskaber kan skyldes så hvis bruttoindtægterne er mindre end 25 millioner dollars. Skat krisecentre er forbudt ved hjælp af metoden kontanter.

Periodisering

Periodisering af regnskab er lidt mere kompleks. Under denne metode, fokus i på datoen for udgiften er afholdt, ikke er betalt. Selv om dette kan synes en lille forskel, kan det spille kaos med dine bøger og fred i sindet.

Brug vores tidligere eksempel, Antag jeg bestiller visitkort og stationære på December 18, 2006. Jeg modtager produkterne på December 30, men betaler ikke fakturaen indtil 20. januar 2007. Hvornår kan udgiften hævdede? Det afhænger da økonomiske ydeevne opstod.

Generelt, økonomiske resultater opstår, når varer eller tjenesteydelser er leveret til dig. I eksemplet ovenfor ville økonomiske resultater velsagtens opstår når visitkort og stationære blev leveret med fakturaen på December 30. Dermed ville jeg kunne fratrække udgiften for skatteåret 2007.

Afslutningsvis

Som du kan se, er den kontante metode den nemmeste af de to regnskabsmetoder. For at bestemme den bedste metode til din virksomhed, tale med en professionel skat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.