Det er vigtigt at beholde det nuværende layout, hvis du vil have et nyt, mere overkommeligt køkken. Ombygningsomkostningerne vil stige, hvis vægge fjernes for at give plads til nye køkkener. Der er brug for professionel hjælp. Flytning af el- og VVS-arbejde vil tage fagfolkens tid. Spild ikke din tid på at omarrangere apparater eller stirre på vægge. Kuponer fra Bed Bath & Beyond er en fantastisk måde at spare på køkkenhardware. De ankommer ofte med posten eller online.

Mange mennesker elsker at opdatere udseendet på deres køkkener hvert par årtier. Nogle mennesker køber kun et hus for at finde ud af, at det ikke er så smukt, som de forestillede sig. De kan få en hel del på en køkkenombygning i begge tilfælde. Min ven var i stand til at købe et nyt køkken fra sælgeren, der erstattede sit forrige. Han var i stand til at købe et top-of-the-line køkken til en meget lavere pris.

En almindelig misforståelse om køkkenombygning er, at det skal koste meget. Det er muligt at foretage dramatiske ændringer uden at bruge mange penge. Du kan gøre små eller kabyssekøkkener mere funktionelle ved at tilføje billige køkkendesignideer. Du kan finde den rigtige løsning til dig, uanset om du ønsker at ombygge dit køkken på et budget eller lave en komplet renovering. Du behøver ikke nøjes med kedelige køkkener.

En backsplash kan være en omkostningseffektiv måde at opgradere dit køkken på – betaling af dit nye køkken via finansiering. Omkostningerne ved en backsplash afhænger af typen af fliser og hvor stort dit køkken er. Du kan finde en flisebutik i nærheden af dig eller besøge en Lowe’s eller Home Depot for at købe en backsplash. Du kan muligvis finde et clearance-afsnit. Sørg for at tjekke det først. Du kan muligvis få et godt tilbud på en anden backsplash til en lavere pris, hvis du ikke finder det, du leder efter.

Bordplader i massivt træ er et andet populært valg til køkkenombygning, der er overkommelig. Disse bordplader kan tilpasses dine specifikationer, men de er stadig stærke og holdbare. De opdaterer dit køkkens udseende. Du kan også vælge mellem en bred vifte af træsorter. Massivt træ gør et godt bordplademateriale. Det endelige udseende af din køkkenombygning er afgørende. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige stilarter og farver. Du kan eksperimentere med farve og design, hvis du vil have et moderne, elegant look. Hav det sjovt med dine ideer til at gøre dit køkken mere indbydende.

Dette mørktonsede køkken blev omdannet med billige DIY-tricks og tonsvis af kridt-stil maling for at skabe et rustikt moderne køkken. De lyse hvide skabe og mosgrønne tællere giver køkkenet personlighed. Vandhanen og den eksisterende vask i rustfrit stål blev bevaret, og bordpladen blev malet igen. Den 4×4-tommer flise blev erstattet af en penny flise backsplash. For at skjule snavs bruger den nye backsplash honningfarvet fugemasse. Til den øverste afsats tilføjede husejeren et rammekunstværk eller en samling glasflasker.