Hvorfor jeg ikke længere taler med hvide mennesker om Race udforsker, hvad det vil sige at være en person af farve i Storbritannien og dykker ned i spørgsmål omkring hvide privilegium, sort historie, institutionel racisme og meget mere. Denne historie følger de krydsende liv af de to Vignes søstre, der løber væk fra deres lille sydlige sorte samfund i USA, i en alder af 16. 10 år senere er den ene søster vendt tilbage for at bo i deres samfund, mens den anden går efter hvidt og bliver gift andre steder, og holder hendes fortid en hemmelighed. Lydbøger er en fantastisk måde at fodre din litterære cravings og samtidig holde dine hænder og øjne fri til at komme videre med andre opgaver.

I virkeligheden er hun dræbt før og vil gøre det igen, hvis det betyder at holde fat i sin mand. Disse tips om, hvordan du tager vare på dig selv efter en dårlig dag vil hjælpe dig forsigtigt slappe af og dekomprimere, så du kan komme tilbage på dine fødder i morgen fuld af energi og håb. Sprog nørder kan nørd ud til deres hjerte indhold på websteder som Oxford English Dictionary, AP Stylebook Online, og Chicago Manual of Style; historie buffs kan dykke ned i årtier og årtiers historiske avis arkiver; og selv musik aficionados og mode fans kan synke deres tænder i depoter som Oxford Music Online og Vogue’s utroligt store magasin arkiv (1892 til i dag!).

Ofte en blanding af in-house produktioner og eksterne tjenester, kan du grave i region-specifikke podcasts og musikgenrer, der måske ikke får helt så meget kærlighed på de store streaming-platforme. Ønsker du at dykke ned i de seneste numre af Newsweek, National Geographic, Rolling Stone, Bon Appetit, og andre publikationer, der spænder over alle genrer? Selv hvis dit offentlige bibliotek ikke er meget stort, skal du ikke tælle det ud-San Francisco’s magasin katalog er stor, men det mangler nogle publikationer, der tilbydes af mindre biblioteker, som vi kiggede på. Ud over ebøger i deres kataloger, der tilbyder jobrådgivning eller uddannelse, nogle biblioteker har også praktiske ressourcer til arbejdende voksne og studerende. juni 2020 vil Audibles overskud fra denne titel og andre på deres antiracismeliste blive doneret til velgørende organisationer, der arbejder mod social ulighed i Storbritannien. I tilfælde af at du ansætter en personlig lærer, kan det pris dig en masse kontanter.

Har du ikke lyst til at afskalle penge til en DNA-test kit eller adgang til specifikke slægtsforskning websteder? Nu, for første gang, kan du tjene penge med ClickBank uden at gennemgå den dyre trial-and-error proces. Forkæl dig selv med en favorit restaurant, når du gør din første 5-mile løb. Selv om omkostningerne er faldet i årenes løb, er det stadig ikke billigt, bedste lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – og kunne løbe ind i hundreder eller tusinder af dollars. Jeg var heldig at have mentorer, der fremmede – og stadig fremmer – kreativitet. De mennesker, der bekymrer sig om dig vil have dig til at føle sig bedre også! Walking er den perfekte øvelse for folk, der har problemer med andre former for motion. Nu er hendes opdaterede essays blevet samlet i denne bog og organiseret i temaer som taknemmelighed, glæde, forbindelse og modstandskraft. 5) Få børnene til at sove hurtigere – Med en lydbog, i modsætning til en traditionel bog, kan du blot spille det for dem, indtil de falder i søvn.