post

Ifølge en undersøgelse foretaget af LifeSearch, er antallet af kvinder i UK køber livsforsikring i Det Forenede Kongerige fordoblet i de sidste seks år. Som kvinder i stigende grad lukker den relaterede lønforskellen og endda ved at blive de vigtigste forsørgere i en husstand, bliver de også mere agtpågivende om deres finanser og mindre finansielt afhængige af deres partnere.

Linda Tyson, en politisk rådgiver for LifeSearch erklærede at stigningen blev tilskrevet den “voksende bevidsthed om vigtigheden af at beskytte den finansielle stabilitet i familien. Flere og flere kvinder er enten hoved- eller kun forsørger og er ved at indse vigtigheden af at beskytte deres indkomst.”

En yderligere fordel for kvinder er på ansøgning om dækning, de betaler mindre i præmier end mænd, der er ekstra penge at spare, investere eller bruge på ferie med pigerne. Denne reduktion i præmierne er at kvinder lever en yderligere syv år længere end mænd. Forsikringsselskaber anser mænd en større forsikring risiko når det kommer til livsforsikring. Generelt, betaler en kvinde 25% til 35% mindre end en mand.

Den mest omkostningseffektive måde at købe livsforsikring er udtrykket dækker, som giver mulighed for et engangsbeløb skal betales over en given periode efter død af forsikringstageren. Det faste beløb vil beskytte partneren eller familie og omfanget af dækning varierer på hvor meget forsikringstageren ønsker at investere og længden af tid, som de ønsker at investere den.

Alternativt, der er mulighed for at hele-of-life insurance, i hvilket tilfælde et engangsbeløb vil blive udbetalt ved død af forsikringstageren – når det sker. Eftersom udbetalingen er garanteret, er præmier for denne form for livsforsikring meget højere, selv om kvinder stadig betale mindre end mænd.

Websites såsom moneynet give en nem metode til kvinder til at gennemgå forskellige livsforsikringer, risici og omkostninger i forbindelse hermed og forholdet mellem mandlige til kvindelige internetbrugere er næsten 50: 50, er det ikke overraskende, at kvinder har på nettet (og deres finanser) under deres tommelfinger.

Ressourcer

$13037744.htm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.